Postani student!

Dobro došli na mrežnu stranicu Nacionalnoga informacijskog sustava
prijava na visoka učilišta.

Novosti

Najava radova na HEP sustavu opskrbe električnom energijom - Središnji prijavni ured

Sukladno najavi iz HEP - Operator distribucijskog sustava u četvrtak, 30. lipnja 2016.godine, neće biti električne energije na adresi Agencije za znanost i visoko obrazovanje od 8.00 do 14.00 sati zbog redovitoga održavanja transformatorskih stanica i električne mreže te nećemo biti dostupni u navedenom  terminu putem telefonskih linija već nas je moguće kontaktirati navedenog dana od 14.00 do 16.00 sati.

Detaljnije

Objavljeno: 28.6.2016, 11:14

Obavijest za pristupnike ispitima državne mature

Zbog neistinitih obavijesti o odgađanju ispita državne mature koje kruže društvenim mrežama i instant messaging klijentima obavještavamo sve pristupnike da sve službene obavijesti Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja objavljuje na mrežnoj stranici www.ncvvo.hr i naslovnici mrežne stranice www.postani-student.hr .

Obavijesti objavljene na navedenim mrežnim stranicama jedine su službene obavijesti i zato molimo sve pristupnike da ne vjeruju obavijestima koje dobivaju putem društvenih mreža i instant messaging klijenata već da prate obavijesti na navedenim mrežnim stranicama.

Želimo svima puno dobrih rezultata.

Odjel za organizaciju i provođenje ispita


Detaljnije

Objavljeno: 14.6.2016, 06:18

Obavijest za pristupnike ispitima državne mature

Poštovani pristupnici ispitima državne mature,

započinje drugi tjedan provedbe u kojemu se provodi i prvi obvezni ispit iz Hrvatskoga jezika (Esej i Test) na obje razine i za koji je objavljena Odluka o izmjeni provedbe prvoga dijela ispita iz Hrvatskoga jezika (školski esej), odnosno o izmjeni načina isporuke zadatka za pisanje školskoga eseja i sadržaja ispitnoga materijala u sigurnosnoj vrećici ( https://www.ncvvo.hr/wp-content/uploads/2015/12/odluka-o-izmjeni-provedbe-ispita-iz-hr-jezika.pdf ).

Svima želimo puno uspjeha!


Detaljnije

Objavljeno: 13.6.2016, 14:34

Rok za uplatu ispita državne mature – ljetni rok do 7. svibnja 2016.

Dana 07. svibnja 2016. završava rok za uplatu troškova naknade za polaganje ispita državne mature prijavljenih za ljetni rok 2016.

Iznos zaduženja i broj računa na koji se troškovi uplaćuju, putem e-bankinga ili u poslovnici banke ili pošte, vidljiv je svim obveznicima plaćanja naknade troškova za polaganje ispita državne mature na njihovoj stranici u sustavu na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate.

Detaljnije

Objavljeno: 2.5.2016, 08:57

Obavijest pristupnicima koji su prijavili Pravni fakultet, Sveučilišta u Zagrebu – Pravo i/ili Socijalni studij

Prijavom Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, studija Prava i/ili Socijalnoga studija automatski se u sustavu prijavljuje Test u kojem se provjerava razumijevanje teksta i logično zaključivanje - pravni studij i/ili Test u kojem se provjerava razumijevanje teksta i logično zaključivanje - socijalni studij.

Troškovi naknade za polaganje testa iznose 175,00 kuna za sve pristupnike.
Iznos zaduženja i broj računa na koji se troškovi uplaćuju, putem e-bankinga ili u poslovnici banke ili pošte, vidljiv je svim pristupnicima na njihovoj stranici u sustavu na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate.

Troškovi naknade trebaju biti podmireni do 13. lipnja 2016.
Sve informacije u svezi uplate možete dobiti pozivom na broj 01/4501 899 ili slanjem e-maila na adresu uplata.dm@ncvvo.hr 

Napominjemo da se izvršene uplate u sustavu evidentiraju prema kalendaru pisanja ispita državne mature odnosno testa dodatne provjere.

Test provjere znanja održati će se 30. lipnja 2016.
Mjesto pisanja ispita: Zagreb
Adresa pisanja testa pristupnicima će biti vidljiva na njihovoj stranici u sustavu pet dana prije pisanja ispita na poveznici Moj raspored.


Detaljnije

Objavljeno: 27.4.2016, 12:55

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18

Prijava u sustav

Pomoć i podrška

Ukoliko imate dvojbi, pitanja ili problema vezanih uz prijavu, odjavu ili polaganje ispita državne mature, možete kontaktirati Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja na:

  • broj telefona 01/4501 899
  • adresu e-pošte: info.centar@ncvvo.hr

Sve informacije vezane uz prijavu studijskih programa, bodovanje za upis na studijske programe, vrednovanje posebnih postignuća (natjecanja, kategorizirani sportaši), pravo prednosti pri upisu, privremene i konačne rang-liste možete naći na mrežnoj stranici www.studij.hr u izbornicima Sve o prijavama, Čestim pitanjima i Kalendaru.

Za sva dodatna pitanja Središnjem prijavnom uredu možete se obratiti na:

Opći uvjeti korištenja sustava